parlamentne volby 2020
Re: parlamentne volby 2020
3 tyzdne pre toto?
davam bolsevikovi tak 3 mesiace. toto nemoze takto vydrzat. Matovic bude stale so Sulikom v jednej miestnosti
davam bolsevikovi tak 3 mesiace. toto nemoze takto vydrzat. Matovic bude stale so Sulikom v jednej miestnosti
Je to beznadejne.
Bud Matovic zostane na lieceni dlhodobo a nie ze len bude dochadzat, alebo ho musi Heger odvolat. Napriklad za tie klamstva o zmluve na Sputnik.
Inak to SaS a Zaludi budu musiet ukoncit definitivne.
Bud Matovic zostane na lieceni dlhodobo a nie ze len bude dochadzat, alebo ho musi Heger odvolat. Napriklad za tie klamstva o zmluve na Sputnik.
Inak to SaS a Zaludi budu musiet ukoncit definitivne.
inac, tie paralely s predoslym volebnym obdobim su tak nadherne, ze byt volicom hlasosmeru+sns+most*, tak by som si otvoril chladene pivecko kazdy vecer, vytiahol vyprazane solene mandle a precital si spravy oneho dna.
matovic=fico, t.j. destrukcna sila
heger=pelle aj s tou rosadou na poste premiera. matovic s nim zameta ako fico s pellem.
matovic+kollar plagiatori ako danko.
sas+zaludi = prizerajuci sa bugar
to, co vycitali a z coho sa vysmievali predoslej koalicii, sa teraz vztahuje na nich a musia si to sami vyzrat.
*som si prave spomenul, ze som v roku 2016 volil most, damn lol
matovic=fico, t.j. destrukcna sila
heger=pelle aj s tou rosadou na poste premiera. matovic s nim zameta ako fico s pellem.
matovic+kollar plagiatori ako danko.
sas+zaludi = prizerajuci sa bugar
to, co vycitali a z coho sa vysmievali predoslej koalicii, sa teraz vztahuje na nich a musia si to sami vyzrat.
*som si prave spomenul, ze som v roku 2016 volil most, damn lol
Harakter rozchoduje.
Ty si Madar? Ci aky si mal dovod ich volit?
Ty si Madar? Ci aky si mal dovod ich volit?
Matovic je ale ze uplne nebepecny blazon. na toto nie su nejake paragrafy ze by ho mohli zavriet niekde na nejakom oddeleni?
uplny spasitelsky syndrom
uplny spasitelsky syndrom
ale no tak, vtedy este mali nemalu cast slovenskych volicov. a protismerackych mestskych volicov.
- zitnanska bola vtedy z odborneho hladiska na polit.scene pojem
- bugar vtedy z mojho pohladu skutocne vyborne zvladal predvolebne debaty. este naplno neodkryl svoju tvar.
- sulik si siel svoj zvlastny protimoslimsky, protiutecenecky trip a tahal tu stranu riadne mimo mainstream. most si na tejto teme hadam ako jedna z malo stran nerobila nacionalisticku kampan.
- radko sa uz pred volbami odkryl ako nedoveryhodny spekulant
- smer, sns, kotleba, kollar, sas, olano, kdh a siet boli pre mna jednoducho no-go.
a tak som dopadol
Okej, ved ja nerypem. Viem pochopiť dovody, preco v tedy niekto volil Most. Aj ked Igor to uz pred volbami hovoril, ako to dopadne
Sulik hovoril cely cas rozumne, ziadny extrem to nebol. Je len na nas, komu dovolime u nas zit a ekonomicky migranti by mali byt nami vyberani takym sposobom, aby aj mali moznost nejako sa zaclenit a prinasat prospech pre vsetkych. Nikto iny o tom rozhodovat nemoze, len my. Takisto tie navrhy, ze triedit ich treba mimo hranic EU boli aj realizovane. Idealom zostava Australia, aj ked samozrejem ine je mat moznost doplavat sem na gumennom clne/presjt peso a ine je to tam.
Sulik hovoril cely cas rozumne, ziadny extrem to nebol. Je len na nas, komu dovolime u nas zit a ekonomicky migranti by mali byt nami vyberani takym sposobom, aby aj mali moznost nejako sa zaclenit a prinasat prospech pre vsetkych. Nikto iny o tom rozhodovat nemoze, len my. Takisto tie navrhy, ze triedit ich treba mimo hranic EU boli aj realizovane. Idealom zostava Australia, aj ked samozrejem ine je mat moznost doplavat sem na gumennom clne/presjt peso a ine je to tam.
Ja sa hanbim, ze som mu hodil hlas v 1.kole prezidentskych Nuz, aspon ze sme na to prisli. Aj neskoro je lepsie ako nikdy.