Aká hudba ťa vie nakopnúť?
Aká hudba ťa vie nakopnúť?
Aká hudba ťa vie nakopnúť? Mňa Metallica, Iron Maiden a podobné kapelky
Re: Aká hudba ťa vie nakopnúť?
skor je prilis na skodu nenakopnut tento thread, a tak sa cinimbrian wrote: 2. September 2018, 23:32 Aká hudba ťa vie nakopnúť? Mňa Metallica, Iron Maiden a podobné kapelky

@marek
bol / nebol si na black midi vo fuge? prave su v prahe a ja trololo som to nestihol, sold out

bol, Mercury Prize nominee nechodi do BA kazdy tyzden. za 10 ecok to bol steal.zigo wrote: 5. October 2019, 21:52skor je prilis na skodu nenakopnut tento thread, a tak sa cinimbrian wrote: 2. September 2018, 23:32 Aká hudba ťa vie nakopnúť? Mňa Metallica, Iron Maiden a podobné kapelky![]()
@marek
bol / nebol si na black midi vo fuge? prave su v prahe a ja trololo som to nestihol, sold out![]()

album je za mna vlastne tak 50-50, koncert bol samozrejme lepsi, tvrdsi a su to skor kapela nazivo, nez ze by som si ich doma pocuval. paradoxne sa mi najviac pacili najma math-rockove pasaze, najma posledny "pridavok" bez vokalov, ktory este zrejme ani nemaju vydany a nikde som ho este nenasiel.
ja skor dievcata v poslednej dobe pocuvam, a Angel Olsen prave vydava novy album (predchadzajuci All Mirrors bol pecka!
na co ides najblizsie v Prahe?
jj holky kt spominas su super
diiv som sa zapocuval posl asi 3 hodiny
, novy album, a vyborne to je, odporucam, myslim, ze sa bude lubit. typek odlozil heroin na policku, po novom roku idu aj europu, no bohuzial len uk. ihned by som isiel, live to musi byt oh oh, dreamy
a no v prahe, ja, kopec elektroniky
diiv som sa zapocuval posl asi 3 hodiny

ale vlastne co tu splietam, vsak coskoro je kovna fest vol xy. 
pre pritomnych, mufanova klubova udalost

pre pritomnych, mufanova klubova udalost
no ukaz teda, idem si diiv pustit na upokojenie po tazkom vikendezigo wrote: 5. October 2019, 23:10 jj holky kt spominas su super
diiv som sa zapocuval posl asi 3 hodiny, novy album, a vyborne to je, odporucam, myslim, ze sa bude lubit. typek odlozil heroin na policku, po novom roku idu aj europu, no bohuzial len uk. ihned by som isiel, live to musi byt oh oh, dreamy
u Angel Olsen som sa obaval, ze nezopakuje skvely posledny album, ale ona je hviezda. v koncorocnych rebrickoch naj albumov bude stopercentne.
inak serial Dark ma velmi dobry vyber hudby, to teraz casto pocuvam (Ben Frost, Apparat, Agnes Obel, Soap&Skin, Karin Dreijer...)