MOST - český seriál
MOST - český seriál
už niekto začal sledovať? čo na to hovoríte?
Re: MOST - český seriál
vsade samy hype. fakt je to take dobre?
Ja som pocul tiez samu chvalu. Ale nevidel som zatial. Ma to len 8 casti mozno stiahnem cez vikend
ja som si vcera pozrel prvy diel a brutalne som sa smial )) uvidime co dalsie casti prinesu
Hele ja v podstate na cesky serialy nekoukam, protoze me to nebavi. Od zacatku do konce jsem videl vseho vsudy 3 - Trpaslik, Pustina a Most! A nejvíc se mi libila Pustina. Trpaslik je udelanej jako fakt zabavna oddychovka s nejakou zakladni pointou a Most! balancuje na tenky hrane nekde mezi dramatem a komedii v tématech, o kterých se tady v jistých sociálních vrstvách bud nemluví a nebo jen povrchne. Jako me osobne to bavilo, nekoho to asi pobouri a nekdo v tom nic nenajde. Ceskej narod se v tom viditelne nasel dost
Pustina bola velmi dobra, odporucil by som aj miniseriu Redl (hrebejk)bodie7 wrote: 28. February 2019, 12:35Hele ja v podstate na cesky serialy nekoukam, protoze me to nebavi. Od zacatku do konce jsem videl vseho vsudy 3 - Trpaslik, Pustina a Most! A nejvíc se mi libila Pustina. Trpaslik je udelanej jako fakt zabavna oddychovka s nejakou zakladni pointou a Most! balancuje na tenky hrane nekde mezi dramatem a komedii v tématech, o kterých se tady v jistých sociálních vrstvách bud nemluví a nebo jen povrchne. Jako me osobne to bavilo, nekoho to asi pobouri a nekdo v tom nic nenajde. Ceskej narod se v tom viditelne nasel dost
Most! budú od budúceho týždňa vysielať aj na JOJ-ke...
dopozeral som to cez vikend a musim uznat ze dobre natoceny serial velmi som sa pobavil