Seriály

DanTe

Re: Seriály

Post by DanTe » 6. May 2020, 00:05

Chep wrote: 5. May 2020, 22:12 Tiger King :!: :!:

kazda dalsia postava ktoru tam uvedu je horsia a horsia a pritom uz aj tak vsetkych nenavidite. :D :D
Ja sa to bojim pustit si, nakolko som milovnik zvierat a akosi sipim, ze to tam s nimi velmi ruzove nebude... Vsade vsak pocujem ake je to bravurne, ze to proste nevymyslis a same superlativy, tak neviem...skus mi to prosim zhrnut ci sa to naozaj oplati alebo budem iba nasraty ked to budem kukat ze coho su ludia schopni..
Chep

Post by Chep » 6. May 2020, 10:46

DanTe wrote: 6. May 2020, 00:05
Chep wrote: 5. May 2020, 22:12 Tiger King :!: :!:

kazda dalsia postava ktoru tam uvedu je horsia a horsia a pritom uz aj tak vsetkych nenavidite. :D :D
Ja sa to bojim pustit si, nakolko som milovnik zvierat a akosi sipim, ze to tam s nimi velmi ruzove nebude... Vsade vsak pocujem ake je to bravurne, ze to proste nevymyslis a same superlativy, tak neviem...skus mi to prosim zhrnut ci sa to naozaj oplati alebo budem iba nasraty ked to budem kukat ze coho su ludia schopni..
budes nasraty. moja zena trpela lebo ona je tiez citliva na zaobchadzanie so zvieratami
ale na to aby si videl coho su ludia schopni a obzvlast co je mozne v amerike, tak na to je to super. proste ani neuveris. keby to niekto napisal ako fiktivne, tak si povies ze to je uplny blud
Chep

Post by Chep » 3. June 2020, 13:00

dlhsie som sa chystal na The Last Dance ale v tejto situacii som sa k tomu nedostal tak skoro ako som chcel.
musim povedat, ze pre niekoho ako ja, ktory vstaval v noci o 2am 3am aby na DSF pozeral basketbal v 90tych rokoch, ktory neznasal Bulls lebo porazali moj oblubeny Seattle, tak pre mna je toto uzasne sledovanie a doslova navykovka. kebyze mam cas,tak som schopny pozriet celu seriu na jeden hlt
Dempsey

Post by Dempsey » 3. June 2020, 14:27

Chep wrote: 3. June 2020, 13:00 dlhsie som sa chystal na The Last Dance ale v tejto situacii som sa k tomu nedostal tak skoro ako som chcel.
musim povedat, ze pre niekoho ako ja, ktory vstaval v noci o 2am 3am aby na DSF pozeral basketbal v 90tych rokoch, ktory neznasal Bulls lebo porazali moj oblubeny Seattle, tak pre mna je toto uzasne sledovanie a doslova navykovka. kebyze mam cas,tak som schopny pozriet celu seriu na jeden hlt
NBA chodila aj na STV (teda len finale ked sa dobre pamatam), cloveku potom ostal len program "Tyzden v NBA, s 10 najlepsimi akciami na zaver". Ale bol som v presne opacnom tabore (Bulls). The Last Dance priniesol pekne spomienky a je to mega mega dobre natocene. Horace Grant moze ist do .... :D
matto

Post by matto » 12. September 2020, 21:13

Videl uz niekto celu seriu All or Nothing: Tottenham Hotspur?

Ja som zatial asi niekde v polovici a zatial sa mi to celkom paci. Rad by som si pozrel nieco podobne o United, ale podla Laurie Whitwell [The Athletic] sa toho asi nedockame :)
https://theathletic.com/2052397/2020/09 ... -trafford/
As to whether we might see the cameras invited into Carrington, I think you’ll be waiting a long time. The Amazon crew were not allowed into Old Trafford for the Spurs game in December and there is no desire by United to change that outlook for their own series, however handsomely Spurs were paid. Solskjaer regards the dressing room as sacrosanct and it is just not something he would entertain. And in any case, United would probably want to use their own TV channel.
Uhlik

Post by Uhlik » 12. September 2020, 21:49

Ked pride dobra ponuka, budeme to robit aj my.
salwan

Post by salwan » 12. September 2020, 21:50

Hej, je to fajn.

Už len kvôli tomu, že málokedy vidí človek takto do kabíny.

Aj Jožko to ťahá niekoľkými fun scénami.

Zároveň je to ale na mile vzdialené od takého Sunderland til i die. To mi prišlo viac autentické.

Najviac ma sokuju tie nudné pre-match speeches plne cliche. Fuckin hell, let's go boys, atď. Museli vynechať taktické pohovory, ináč si to neviem vysvetliť. Aj Jožko v tomto pôsobí dosť vsedne. Čakal som viac mágie od top trénera, pre ktorého Drogba, lampard a Terry boli ochotní ísť cez mŕtvoly.

Nevedel som, že je veriaci/povercivy. Vkuse tam bozkáva kríž a modlí sa. Lol.
matto

Post by matto » 15. October 2020, 12:36

Rok si ale treba pockat :)
DanTe

Post by DanTe » 15. October 2020, 13:51

len to nie, prosím...ten seriál bol skvelý, ale tie posledné série boli na grc...
Dempsey

Post by Dempsey » 15. October 2020, 13:57

Asi sa medzi drevorubacmi nasiel seriovy vrah, s ktorym sa je nutne vyporiadat.

Otazka je len ci to bude rovnako zle, alebo horsie ako ked sa vratil Prison Break. :D
Post Reply