Game of Thrones

Goldberg

Re: Game of Thrones

Post by Goldberg » 19. May 2019, 11:36

marcel wrote: 15. April 2019, 04:07 Mne bavi jak lidi, kteri na to nekoukaj maji hroznou potrebu to vsem sdelit. Dokonce je to i donuti ptat se, jak na bezvyznamnym foru blokovat temu :lol:
mna zas bavi, ze sa ten serial berie pomaly ako nabozenstvo..nedajboze niekto len spomenie, ze ho to nebavi..to potom dostanes minimalne dva prispevky za sebou od toho isteho usera :lol: ..prispevky sa daju aj editovat ;)

ci tu ide o zarabanie na prispevkoch? :D
Chep

Post by Chep » 19. May 2019, 20:25

Mne sa konecne podarilo dobehnut vsetky nove casti. Dnes teda posledna.
Nie zeby to nemohlo byt inak ale tie peticie za prerobenie 8. sezony su hodne prehnane. Ano, musi to mat hollywoodsky zaver. Nejaky zaver proste musi byt bez otvoreneho konca. Uvidime poslednu epizodu ale ja som s tym ok. U mna naopak boli niektore sezony predtym roztahane a neprehladne. Ja sa v tom nevyzivam. Kto si ma kua pamatat vsetky tie mena, bastardov, kto s kym bol a nebol a podobne.
Chep

Post by Chep » 19. May 2019, 22:11

Ha, ludia maju vela casu. Skvele. Odporucam az do konca

[tweet]https://twitter.com/JOE_co_uk/status/11 ... 37090?s=09[/tweet]

Ps. Opravte link pls. Mne to z tabletu nejako nejde
DanTe

Post by DanTe » 21. May 2019, 13:09

no dopozerané....posledná časť sa mne osobne páčila, čím nechcem povedať, že bola dokonalá alebo bez otáznikov, avšak oproti predchádzajúcim častiam to bol pre mňa posun vpred.

Ono, tie očakávania od poslednej série boli asi priveľké, ale áno, aj ja si myslím, že sa to dalo natočiť trošičku lepšie....hlavne nechápem, prečo to malo len 6 častí, zbytočne málo ... a aj v tých málo častiach bolo veľa záberov o ničom (obhorené telá ukazované x-krát v jednej časti a iné omáčky, ktoré zaberali veeeeeeeľa času a zbytočne) ... radšej keby sa tam viac rozprávalo, viac dialógov, čo by aspoň niečo vysvetlovalo...

Nechápem teda celkom zámer, že len 6 častí, akože vôbec, ale tak sa rozhodli a tak to aj dopadlo.....uponáhlané, nedovysvetlované....ale koniec ako taký pre mňa obstojný....
salwan

Post by salwan » 21. May 2019, 13:56

vsetci star wars fans, teste sa.

benioff & weiss vam znicia franchise
Chep

Post by Chep » 21. May 2019, 20:55

ja som tiez dopozeral. a mozno kedze sa to nepaci tolko ludom je to ako ked sa nepaci rozhodovanie rozhodcu obom muzstvam (kym to nie je totalny horror). ze piskal dobre. aj toto sa asi dalo urobit este nejako inak a nejako hentak ale kua vsetkym nevyhovies. malo to prekvapujuce prvky v poslednej serii. Dany dopadla zaujimavo, Jon tiez a novy kral bol necakany. spokojnost.
ano, bolo to nejako cudne roztahane. kazda cast mala totalne inu minutaz a boli tam nudne pasaze resp. take nasilu. tusim ta cast pred Long night co tam chlemtali vino celu noc.
ale nejak to dopadnut muselo a aj to dopadlo. hlavne, ze uz dalsich 8 rokov nebudem cakat na dalsie a dalsie. ja mam rad serialy kde je nejaky koniec realny, lebo potom stracam zaujem (Prison Break, Walking Death, Orange is the new Black atd atd)
matto

Post by matto » 21. May 2019, 21:19

Chep wrote: 21. May 2019, 20:55 .... ja mam rad serialy kde je nejaky koniec realny, lebo potom stracam zaujem (Prison Break, Walking Death, Orange is the new Black atd atd)
Suhlasim uplne aj so zvyskom prispevku, ale s tymto obzvlast. presne kvoli tomu som prestal pozerat vacsinu z vyssie spomenutych :)

Inac aj BBT pred tyzdnom skoncilo. Co na to hovorite,resp. pozeral to este niekto? Myslim,ze aj prekonali rekord najviac odvysielanych casti? (Ale predpokladam,ze to plati asi len pre komedialne serialy).
Chep

Post by Chep » 21. May 2019, 22:32

BBT?
matto

Post by matto » 21. May 2019, 22:45

Chep wrote: 21. May 2019, 22:32BBT?
Big bang theory ;)
Dempsey

Post by Dempsey » 7. February 2020, 10:59

Kedze je uhorkova sezona a najblizsi zapas hrame o 2 mesiace, tak koho zaujima tato tematika a pacil sa mu napr. Lone Survivor, tak toto je celkom dobry serial, ktory ma iba jednu nevyhodu, ze ho zrusili po 2 sezonach, pricom to skoncilo clifhangerom.

https://www.imdb.com/title/tt5541338/
Post Reply